FAQ

Frequently asked questions - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko nettikaupassa kaikki tuotteet mitä liikkeestänne löytyy?Nettikaupassa on tuotteita joita kaikkia ei löydy myymälästä, ja samoin myymälässä on tuotteita joita ei ole nettikaupassa. Aina kannattaa siis piipahtaa myymälässäkin :)

Mistä tiedän että haluamani tuote on saatavilla? Tuotesivuilla näkyy ajankohtainen saatavuus joka tuotteen kohdalla. Jos kuitenkin jostain syystä tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, ilmoitan siitä sinulle viipymättä.

Minne toimitatte?
Tällä hetkellä toimitamme joka puolelle Manner-Suomea!

Paljonko lähetys maksaa?
Perin toimituskuluja pakettisi koosta riippumatta 6,90€. Yli 150€ arvoiset tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.

(Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin)

Mitkä ovat hyväksytyt maksutavat?
Verkkokaupassamme käytössäsi ovat laajat maksutapavalinnat! Tarkemmat tiedot näistä löydät täältä.

   

  En olekaan tyytyväinen ostoksiini, voinko palauttaa tuotteita?
  Tarjoan tuotteillemme 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden tuotteen vastaanottamispäivästä lähtien. Tuotteen palautukseen liittyvistä edellytyksistä löydät lisää tietoa toimitusehdoistamme.

   

  Kuinka pitkä toimitusaika on?
  Pyrin käsittelemään saapuneen tilauksen 3 arkipäivän kuluessa, usein kuitenkin saan tilauksesi käsiteltyä nopeammin. Kun tilaus on lähtenyt,  saat sähköpostiisi vahvistusviestin, josta löydät seurantakoodin jolla voit seurata pakettisi kulkua. Paketin kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää.

  Jos et löytänyt tästä vastausta kysymykseesi, laitathan sähköpostia osoitteeseen  boutiqueenavant@gmail.com.  Vastaan kyselyynne mahdollisimman pian! :)

  teetä unelmiesi asu mun kanssa!

  Tuntuuko että valmiina ei oikein löydy just sitä ihanaa sinun näköistä asua treeneihin, näytöksiin tai kisoihin jolla erotut massasta? Niin minustakin. Ota yhteyttä idean kanssa, niin suunnitellaan yhdessä asu just sulle!

  Minulla on useiden vuosien kokemus esiintymisvaatteiden valmistuksesta ja suunniteltusta, erityisesti baletin maailmassa, mutta teen asuja aivan kaikkiin lajeihin! Koulutukseltani olen vaatetusalan artesaani.